Jessica Simpson gir hovne ben et ansikt

Denne uken sjokkerer den gravide sangerinnen og skuespilleren Jessica Simpson sine fans med å legge opp et instagrambilde på sine hovne føtter og ben. Til bildet skriver hun: `”Noen hjelpemidler? Hjelp!!!” Med hele 4,4 millioner følgere på Instagram så lot ikke reaksjonene vente på seg, og hun fikk da utrolig mange råd og tips, som for eksempel å holde beina høyt og bruke støttestrømper.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Hovne ben og ankler hos gravide er slett ikke så uvanlig, da livmoren vokser under svangerskapet og presser på årer og vener. Støttestrømper og støttestrømpebukser for gravide er vårt beste tips, i tillegg til å ikke sitte altfor lenge om gangen. Å sitte med bena høyt er også bra. Væskedrivende medisiner skal man absolutt ikke ta når man er gravid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *